Rólam

 

MikoltaMolnár Ildikó a polgári nevem, viszont internetes vagy baráti körökben sokan Mikolta néven szólítanak. Természettudományi végzettségem mellett komolyabban 2001 óta foglalkozom asztrológiával. Több tanárnál is tanultam, akik a német gyökerű tradicionális asztrológia mellett pszichológiai ismereteket is átadtak tanítványaiknak.

 

Sikeres és elismert vizsga után díszoklevelet végül Kalo Jenő iskolájában szereztem (2007). Ismeretszerzésem ezzel még nem fejeződött be, asztrológiai tanulmányaimmal ráléptem az ezotéria, illetve a spiritualitás útjára. Sok mindent tanultam még (meditációt, tarot, mágia, filozófia, módosult tudatállapotos technikák), de „szerelmemnek” az asztrológia mindvégig megmaradt.

Egy magán életi válságot követően beiratkoztam az Integrál Akadémia integrál pszichológia szakára, mely számomra megkoronázta az egész eddigi tanulmányaimat: társaimmal együtt 3 év spirituális és tudományos tanulmány mellett tömény önismereti munkában részesültünk. Sokrétű érdeklődésem egy rendszerré állt össze, ahol minden egyes elemnek megvan a maga helye és szerepe, mint ahogy legbelül mindig is éreztem és tudtam. Szakdolgozatomat „Asztrológia oktatása az integrál szemlélet szerint” címmel írtam meg, melyben egy 1 éves oktatás eredményeiről számolhattam be.

Kislányom születésével sem hagytam abba az asztrológiát. Netes világ előnyeit kihasználva 2015 februárjában elindítottam egy facebookos tanuló csoportot Asztrológia a mindennapokban címmel, melyet pár hónap múlva az Asztrokuckó nevű blogom is követett. Hivatalos oldalam is létezik a Facebookon

Integrál tanácsadóként speciális területem az elváltakkal való foglalkozás mind egyéniben, mind csoportosan. Utóbbihoz Singer Magdolnánál és Haas Györgynél elvégzett Válás és Újjászületés csoportvezetői végzettségem jogosít fel.

 

Mikolta Amennyiben még ennél is többet szeretnél megtudni rólam, figyelmedbe ajánlom  a velem készült interjút! Ebben a riporter fejében felmerült kérdésekre adok választ:
Betekintés az asztrológus fejébe

 

Írj nekem!

10 + 4 =