Asztrológiai elemzés

Tanácsadás lépéseiTANÁCSADÁS MENETE
Amennyiben asztrológiai elemzést szeretnél kérni tőlem, itt olvashatod a horoszkóp készítés lépéseit:

Tanácsadás menetéről bővebben >>

 

KapcsolatokKAPCSOLATI ELEMZÉS
Kapcsolat lehet párkapcsolat, szülő/gyerek kapcsolat, stb. Erről a tudnivalókat itt olvashatsz:
Kapcsolatok elemzéséről bővebben >>

 

Teljes elemzés TELJESKÖRŰ ELEMZÉS
Nincs konkrét kérdésed, csak nagyvonalakban vagy kíváncsi sorsodra és karakteredre, ezt is nyugodtan megkérdezheted:
Teljeskörű elemzésről bővebben >>

 

KérdésekKONKRÉT KÉRDÉSEK
Konkrét kérdések az asztrológiában irányulhatnak személyiségre és sorsunkra is. Összegyűjtöttem, mikre kíváncsiak mások:
Konkrét kérdésekről bővebben >>

 

KorrigálásKORREKCIÓ
A születési idő pontos meghatározása az asztrológia egyik nagyon fontos lépése. Ha csak erre van szükséged, nyugodtan kérj meg rá:
Bepontosításról bővebben >>

 

 

 

 TANÁCSADÁS MENETE

 

A horoszkóp készítés a következő lépésekből áll:
– A képlet bepontosítása, azaz korrekció
– Elemzés
– Személyes megbeszélés

Amit a KORREKCIÓról érdemes tudni:

Asztrológia elemzéseket születési képlet alapján vállalok, melynek fontos kiinduló eleme a születési időpont percre pontos meghatározása, azaz szaknyelven – a korrekció készítése. Ez azt jelenti, hogy már a meglévő adatok alapján visszaszámoljuk a születés pontos idejét. Érdemes tudni, hogy egy alapos bepontosítás, mely sok számolással jár, egy asztrológus részéről több órás munka!
Akinek készítem a horoszkópját, küldök számára egy kérdőívet, melyben minél pontosabban bekérem tőle az eddigi legfontosabb életeseményeit, és pár képet, melyeken az arca és a testalkata jól kivehető.
Utána korrigálom a képletét. Ahhoz, hogy a felmerülő kérdéseimre az érdeklődő tudjon válaszolni, fontos a folyamatos kapcsolattartás. Ez lehet e-mailen, Skype-on és telefonon keresztül is.
A kapott eredmény sok esetben nem egyezik az elsőre bemondott adattal (kórházi adat, vagy amire anyuka emlékszi), viszont kiindulópontnak nagyon jó, mert kb. +-20 percen belül ott van a tényleges időpont.
Az sem jó, ha valaki túl tág időintervallumot ad meg, mert akkor meg az a veszély áll fent, hogy több lehetséges időpont kerül elő. Ez esetben érdemes jobban utána járni. Ennek menetét az alábbi blogbejegyzésembe gyűjtöttem össze:
Mikor is születtem? A pontos születési idő beszerzése

A bepontosítást követi az ELEMZÉS elkészítése:

Ebben a fázisban az érdeklődő feltett kérdéseit nézem át a születési képlete alapján, illetve más, segédképleteket is áttanulmányozok.

Csak ezek után jön a TALÁLKOZÓ:

A tanácsadás előre egyeztetett időpontban személyesenSkype-on vagy Zoomon keresztül történik.
Ez egy közös munka, melyen elmondom, hogy a feltett kérdések függvényében mit látok a horoszkópban, illetve az érdeklődő is elmondja a saját benyomásait, véleményét. Amennyiben úgy ítélem meg, a mélyebb megértés érdekében egyéb, rásegítő gyakorlatokat is előveszek. Vagy más szakemberhez küldöm az érdeklődőt.

 

 

 

KAPCSOLATI ELEMZÉS

 

Zűrös a kapcsolatod a szüleiddel, pároddal vagy a gyermekeddel? Vagy egyszerűen csak szeretnél rá látni a kapcsolatod mibenlétére – erősségeire, gyengeségeire? Kisgyereked van és szeretnéd látni merre felé irányítsd? Döntés előtt állsz és segítséget kérsz a helyzet átlátásához?

Bármelyikre is vagy kíváncsi, az asztrológia eszköztára erre is alkalmas!

Akármilyen is a kapcsolódás mibenléte, ilyenkor több módon tudom asztrológiailag megközelíteni a témát:

A kapcsolatban lévők horoszkópját elemzem

 • külön az egyik felét, majd külön a másikat
 • az egyik fél hogyan éli meg a másikat, illetve fordítva
 • a kapcsolatuknak mi a közös hozadéka

(Ez minimum 5 db képlet elemzése)

Ez esetben fontos mindkét fél jelenléte, vagy ha nem lehetséges, akkor a másik fél beleegyezése

A szülött saját horoszkópjából olvasom ki a választ.

(Ez minimum 1 db képlet elemzése)
 

Kapcsolódó cikkek:

Gyerek és szülő kapcsolata a horoszkópban

Gyerek és szülő kapcsolata a horoszkópban (folytatás)

 

 

TELJES KÖRŰ ELEMZÉS

 

Kíváncsi vagy hogy milyen lehetőségek, képességek rejlenek a horoszkópodban?

A születési horoszkópunk megismerése lehetőséget biztosít arra, hogy jobban rálássunk személyiségünkre és sorsunkra. Érdemes tudni, hogy a születési képlet csak a lehetőségeket mutatja, melynek megannyi megnyilvánulási kimenetele lehetséges, mégis iránytűt képes mutatni számunkra. Ekkor a teljes horoszkóp ábra áttanulmányozásáról van szó, minden élet területre kiterjedően, ami az egész életünkre érvényes. Emellett 1-2 éves előrejezést is adok, kitérve a jelen aktualitásaira is. Konkrét kérdésekre is szívesen válaszolok.

 

KONKRÉT KÉRDÉSEK

 

Konkrétan tudod, hogy mire is vagy kíváncsi?

Legtöbb esetben azért fordulnak érdeklődők asztrológushoz, mert egy adott problémájukra keresik a válaszokat, vagy fontosabb kapcsolataikra szeretnének rálátni.

Amennyiben ilyen, vagy ehhez hasonló kérdések foglalkoztatnak, nyugodtan fordulj hozzám!

 • Kapcsolati nehézségek, legyen ez párkapcsolat, szülő/gyerek kapcsolat,  szülőkkel való problémák, vagy egyszerűen két személy kapcsolatának gyengeségei, erősségei
 • Önmegvalósítás – milyen készségek, képességek vannak bennük, amiket szeretnének kamatoztatni
 • Krízis helyzetekben elakadás
 • Döntés helyzetek előtt a lehetőségek felmérése
 • Egészségügyi problémák lelki háttere
 • Adott évben várható témák – mi kerül fókuszba

 

 

KORREKCIÓ

 

Születési képlet elemzésénél nagyon fontos a perce pontos születési idő meghatározása! Személyiség elemzésnél, pár személyes kérdésnél még csak-csak elhanyagolható egy kis eltérés, viszont előrevetítés/prognózis esetén már elengedhetetlen a precízen felállított képlet!

Sok asztrológussal ellentétben én kifejezetten szeretek korrigálni, annak ellenére, hogy nagyon időigényes és pepecselős munka. Pont ezért, amennyiben valaki csak korrekciót kér tőlem, szívesen vállalom. Van, aki az ügyfél jelenlétében korrigál, én ezt nem vállalom, mivel erre több órát is rászánok! Természetesen emellett minden elemzés esetén az első lépcsőfoknak a bepontosítást tartom.


Ehhez jó kiindulási pont:

 • kórházi adat
 • kórházi zárójelentés
 • kórházi kórlapról a fénykép
 • anyuka által ismert időpont
 • családi iratok, naplóbejegyzések

Legtöbbször  még az így bemondott adat sem a valódi születési idő, ezért van szükséges a felülbírálására, melyet korrekciónak hívunk. Lényege, hogy már megtörtént életesemények alapján keressük meg a tényleges születési időt.

A korrigálás lépései:

 • E-mailen keresztül küldök egy kérdőívet, melyben a fontosabb eseményekre kérdezek rá.
 • A kitöltött kérdőív mellék kérek minimum két, jól kivehető képet: arcról és a teljes testalkatról
 • Ezek után elkészítem a bepontosítást, mely során folyamatos kapcsolatot tartok az érdeklődővel, hogy a felmerülő kérdéseimre megkapjam a választ.
 • Végezetül a kapott eredményt írásban tudatom a kérdezővel, grafikonokkal alátámasztva.

VISSZATÉRŐ ÜGYFELEKNEK!

Akik visszajönnek hozzám, nincs már szükségük a képletük korrigálására, így ennek díja lejön az elemzésből.

Teljes körű asztrológiai elemzésre jelentkeztem be Ildikóhoz. A megkeresésemtől kezdve az online megbeszélésig minden zökkentőmentesen zajlott, Ildikó részletesen elmagyarázta, hogy milyen információkat kell biztosítanom és mire számítsak. Az online megbeszélés során egy nagyon pontos képet kaptam magamról és egyértelmű volt, hogy Ildikó sok munkát fektetett az elemzés elkészítésébe.

Számomra az volt a legérdekesebb az elbeszélgetésben, hogy Ildikó szinte struktúrát adott a személyiségemnek: nem csak azt mondta el, hogy milyen ember vagyok, hanem a különböző csillagjegyeken keresztül azt is levezette, hogy miért is vagyok ilyen. Néhány éve történt ez az elemzés, de azóta is vissza-vissza gondolok rá, amikor egy-egy személyiség jegyem a felszínre kerül. Úgy gondolom, hogy az elemzés révén sikerült jobban megismernem önmagam és tudatosabban tudom fejleszteni a gyengeségeim és kihasználni az erősségeim.

H. Liza

2020-ban jártam Ildikónál, először a saját születési képletemet elemezte, majd később párommal együtt párkapcsolati vonatkozásokat is megtárgyaltuk. Az elemzés során Ildikó empátiával és itélkezés nélkül fordult felém. Rávilágított életemnek azon területeire, amelyek fejlődésemet és előrehaladásomat gátolhatják, ha önismereti eszközökkel nem dolgozom át őket. Segítségével jutottam el egy szakemberhez, akivel gyümölcsöző önismereti munkát végzek azóta is. 

Szeretettel tudom ajánlani mindenkinek, aki szeretné jobban megismerni önmagát.

Pálffy Emese

Írj nekem!

12 + 9 =