Menete

A horoszkóp készítés a következő lépésekből áll:
– A képlet bepontosítása, azaz korrekció
– Elemzés
– Személyes megbeszélés

 

Amit a KORREKCIÓról érdemes tudni:

Asztrológia elemzéseket születési képlet alapján vállalok, melynek fontos kiinduló eleme a születési időpont percre pontos meghatározása, azaz szaknyelven – a korrekció készítése. Ez azt jelenti, hogy már a meglévő adatok alapján visszaszámoljuk a születés pontos idejét. Érdemes tudni, hogy egy alapos bepontosítás, mely sok számolással jár, egy asztrológus részéről több órás munka!
Akinek készítem a horoszkópját, küldök számára egy kérdőívet, melyben minél pontosabban bekérem tőle az eddigi legfontosabb életeseményeit, és pár képet, melyeken az arca és a testalkata jól kivehető.
Utána korrigálom a képletét. Ahhoz, hogy a felmerülő kérdéseimre az érdeklődő tudjon válaszolni, fontos a folyamatos kapcsolattartás. Ez lehet e-mailen, Skype-on és telefonon keresztül is.
A kapott eredmény sok esetben nem egyezik az elsőre bemondott adattal (kórházi adat, vagy amire anyuka emlékszi), viszont kiindulópontnak nagyon jó, mert kb. +-20 percen belül ott van a tényleges időpont.
Az sem jó, ha valaki túl tág időintervallumot ad meg, mert akkor meg az a veszély áll fent, hogy több lehetséges időpont kerül elő. Ez esetben érdemes jobban utána járni. Ennek menetét az alábbi blogbejegyzésembe gyűjtöttem össze:
Mikor is születtem? A pontos születési idő beszerzése

 

A bepontosítást követi az ELEMZÉS elkészítése:

Ebben a fázisban az érdeklődő feltett kérdéseit nézem át a születési képlete alapján, illetve más, segédképleteket is áttanulmányozok.

 

Csak ezek után jön a TALÁLKOZÓ:

A tanácsadás előre egyeztetett időpontban személyesen vagy Skype-on keresztül történik.
Ez egy közös munka, melyen elmondom, hogy a feltett kérdések függvényében mit látok a horoszkópban, illetve az érdeklődő is elmondja a saját benyomásait, véleményét. Amennyiben úgy ítélem meg, a mélyebb megértés érdekében egyéb, rásegítő gyakorlatokat is előveszek. Vagy más szakemberhez küldöm az érdeklődőt.

Írj nekem!

5 + 7 =